InfraTech 2023: bezoek ons op stand 1.519 en kom naar de kennissessie

Over een aantal weken is het eindelijk weer zo ver en staan wij op onze vertrouwde plek stand 1.519 op de InfraTech vakbeurs! De InfraTech 2023 vindt plaats van 17 januari tot en met 20 januari 2023 in Rotterdam Ahoy en is dé ontmoetingsplaats voor alle professionals die zich bezighouden met grond-, weg- en waterbouw. Het thema is ditmaal ‘Move Forward!’. In de snel veranderende wereld van vandaag, waar ontwikkeling en innovatie centraal staan, willen we samen stappen in de goede richting zetten.

Nieuw: ViS-kennissessie in het Kennistheater Hal 2

Regelmatig verzorgen wij kennissessies voor onze medewerkers bij ons op kantoor of op een projectlocatie. Op woensdag 18 januari organiseren wij in het Kennistheater in Hal 2 een kennissessie voor álle geïnteresseerde bezoekers van de InfraTech.  Deze avond is het woord aan onze ViS-professional Perry Peeters, Adviseur Klimaatadaptatie en zal hij de volgende kennissessie verzorgen: klimaatadaptatie van beleid naar uitvoering. Inmiddels hebben veel gemeenten prachtige beleidsplannen voor Klimaatadaptatie. Maar is dat ook genoeg om de beoogde verandering voor elkaar te krijgen?

De kennissessie is van 18:30 uur – 19:30 uur, aansluitend kunnen we napraten onder het genot van een hapje en drankje op onze stand.

Kom langs op onze stand 1.519, hal 1

Onze Adviseurs hebben een technisch inhoudelijke achtergrond en beschikken over up-to-date kennis van de ontwikkelingen binnen de branche. Wij praten je tijdens de beurs met veel plezier bij over wat wij voor jou / jouw organisatie kunnen betekenen. Je vindt ons van 17 januari tot en met 20 januari 2023 vanaf 10:00 uur in Hal 1, standnummer 1.519. Wij ontvangen jou deze dagen graag bij ons in de stand voor een overheerlijke kop koffie.

Kan jij niet wachten tot de InfraTech en ben jij nu al toe aan een goede kop koffie? Dan horen wij uiteraard graag van jou! Dit kan telefonisch op 0182-820250 of via de e-mail op: info@visdetachering.nl.