InfraTech 2019: gezellige drukte bij ViS Detachering

Afgelopen week vond de dertiende editie van de InfraTech plaats. Voor ViS Detachering was het inmiddels de 7e keer dat we onszelf presenteerden met een stand in Ahoy. Precies 22.503 bezoekers bezochten in deze vier dagen de InfraTech. Een stijging van maar liefst 7 procent ten opzichte van twee jaar geleden. Met ruim 600 exposanten is de InfraTech het grootste en belangrijkste kennisplatform van de infrabranche.

 

Op de stand van ViS Detachering was er continu een gezellig drukte. Onze spiksplinternieuwe espressomachine (een heuse Kees van de Westen voor de kenners) zorgde voor een leuke ambiance. We waren blij verrast met veel bekende en nieuwe gezichten die we in de stand hebben mogen ontvangen. Onder het genot van onze vers gezette koffie en Goudse siroopwafels wisselden we van gedachte met medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Aan de vele gesprekken die we hebben gevoerd merkten we dat de vraag naar technisch talent enorm hoog is.

Deze week zullen wij onze agenda volledig toewijden aan het opvolgen van de contacten die we op de InfraTech hebben opgedaan. We willen iedereen bedanken die interesse heeft getoond in ons of bij onze stand langs is geweest. Mede dankzij jullie was de vakbeurs een groot succes! We vinden het erg waardevol om vier dagen lang eens fysiek bij te praten en kennis te maken met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Uiteraard zijn we in 2021 weer te vinden op de InfraTech.