Altijd iets te vieren bij ViS!

Iets te vieren bij ViS: Nieuwe medewerkers

Er valt altijd wel iets te vieren bij ViS! Vanzelfsprekend zijn er de afgelopen periode meerdere medewerkers van ViS Detachering gestart bij onze opdrachtgevers. Om dit te vieren, verzorgen wij altijd een heerlijke taart, zodat er op een Iets te vieren bij ViS: Taart bij start van een nieuwe medewerker. Toewijding is onze techniek!feestelijke manier kennis gemaakt kan worden met nieuwe collega’s.

Ook deze week hebben wij weer starters. Joop Mentink gaat als Projectleider Bodem bij Grontmij aan de slag. Joop is specialist op het gebied van Bodemkunde, Geotechniek en Cultuurtechniek. Hij zal als Projectleider diverse projecten gaan beheren op het gebied van waterveiligheid, ondergrondse infrastructuur, bodemdaling en overige bodem gerelateerde vraagstukken.

Wij wensen Joop veel plezier in zijn nieuwe functie als Projectleider Bodem!

Meer informatie

Op onze homepage vind je meer informatie over ViS Detachering en onze werkzaamheden. Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Of neem eens een kijkje naar onze vacatures. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250.