Het belang van goede koffie op je werk

Het kan het onderwerp van de dag zijn: de koffie. ‘Het lijkt vandaag net slootwater’, of ‘wat een straffe bak, je lepeltje blijft er rechtop in staan’. Het lijkt wellicht wat overdreven, maar een lekkere bak koffie draagt bij aan je geluksgevoel op het werk. Het drinken van koffie is vandaag de dag een beleving, zo schieten de koffietentjes de grond uit en bestel je niet meer gewoon een bakkie koffie. Barista’s (een barman/vrouw die is gespecialiseerd in koffie zetten) nemen je mee in de wondere wereld van de ristretto, macchiato en cappuccino en zorgen dat jij je perfecte kop koffie drinkt. Ook komen er steeds meer koffiespreuken: ‘Het verschil tussen koffie en jouw mening is dat ik om koffie gevraagd heb.’ en ‘Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd’. Het is werkgevers aan te raden de kwaliteit van de koffie op kantoor serieus te nemen.

ViS Detachering is zich al tijden bewust van de impact van goede koffie op het werk en heeft onlangs een professionele espressomachine voor op kantoor aangeschaft. Helemaal in de ViS huisstijl met het logo op de zijkant. Om de koffie in stijl naar je werkplek te dragen, hebben we duurzame koffiebekerhouders laten maken. Jawel, met koffiespreuken!

Wil jij onze koffie komen proeven? Neem contact met ons op en wie weet kunnen we onder het genot van een kop koffie kijken of we ook aan jouw geluk op het werk kunnen bijdragen. Bekijk hier onze vacatures.

Op nrc.nl vind je dit artikel over de ‘koffiebeleving’