Geslaagde ViSsafari!

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van ViS Detachering plaats in Safaripark Beekse Bergen, een heuse ViSsafari! Het was een geslaagde borrel, met een opkomst van bijna 150 man, waaronder medewerkers, partners en hun kinderen.

Terugblik

ViSsafari

Na een korte terugblik op een succesvol jaar waarin we flink zijn gegroeid en ons jubileum van 10 jaar hebben gevierd, werd er ook naar de verwachtingen voor het komende jaar gekeken. Onder het genot van een prosecco hebben we met zijn allen het glas geheven op een succesvol en gelukkig 2016. De inwendige mens werd uiteraard verzorgd met een uitstekende lunch.

ViSsafari

Onder leiding van een gids hebben we na de lunch met zijn allen een bussafari gemaakt door het park. Tijdens deze 1,5 uur durende safari hebben we Afrika van heel dichtbij ervaren en de Big Five gespot. Ook zijn we alles te weten gekomen over de verschillende soorten dieren die in het Safaripark rondlopen.

Donatie aan Kika

ViS opbrengst voor KiKa
ViS doneert €3000,- aan KiKa namens onze medewerkers

De borrel was een succes, bleek uit de enthousiaste reacties van iedereen bij het uitreiken van de nieuwjaarsgeschenken. Dit jaar heeft ViS er bewust voor gekozen om het nieuwjaarsgeschenk minder uitbundig te maken. We vinden het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn en hebben besloten een extra geschenk namens iedereen van ViS te doneren aan KiKA. Wij zijn verheugd dat we €3000,- names circa 60 medewerkers kunnen schenken.

ViS wil iedereen bedanken voor hun komst en zien uit naar het volgende ‘uitje’!