Fotowedstrijd ViS

De fotowedstrijd van ViS!!

De bebouwde wereld om ons heen een beetje mooier maken, zodat mensen er prettig kunnen wonen, werken en leven. Dat is waar Bouwkunde en Civiele Techniek in een notendop om draait. En dat mooi maken, daar willen we het even over hebben. Want we mogen als toegewijde vakmensen de beste bedoelingen hebben met onze ontwerpen, wij van ViS vinden dat dat wel eens vastgelegd mag worden. In beeld. Daarom organiseerden we een fotowedstrijd waarmee we alle ViS’ers in Bouw en Civiel wilden uitdagen om hun eigen ontwerp of project vast te leggen in een foto.*

De aftrap vond plaats op de Euromast in Rotterdam. De medewerkers kregen een workshop met hoe je goede foto’s met een mobiel kunt maken. Na afloop kreeg iedereen een ViS-stick (selfie stick). De weken daarna stonden onze e-mailboxen vol met prachtige foto’s van projecten waar we als ViS aan mee werken.

Bekijk hier de sfeerimpressie van onze bijeenkomst op de Euromast.

Prijsuitreiking

Voor de prijsuitreiking waren alle ViS medewerkers met partner en kinderen welkom in Madurodam.

Derde prijs

derde prijs ViS FotowedstrijdOp de derde plaats kwam de foto van het Nederlands Forensisch Instituut. Deze foto is gemaakt door Jan Bos. Hij is via ViS Detachering betrokken als Projectleider bij dit project.

 

Tweede prijs

Tweede prijs ViS Detachering fotowedstrijd Sophie van PaassenDe tweede prijs gaat naar Sophie van Paassen met haar foto van de Waalbrug in Nijmegen. Zij is via ViS betrokken bij het Programma Onderhoud Bruggen van Rijkswaterstaat.

 

Hoofdprijs

station arnhem detail peter van haarenDe absolute winnaar van deze fotowedstrijd is ViS’er Peter van Haaren met zijn foto van een detail van het trapgat op station Arnhem. Hiermee heeft hij een reis gewonnen naar zijn favoriete civiele of bouwkundige bestemming!

Bekijk hier de sfeerimpressie van de prijsuitreiking.

*Alleen mensen die werkzaam zijn bij ViS konden deelnemen aan deze actie. Bekijk de brochure over deze fotowedstrijd en de algemene voorwaarden voor meer informatie.