Elmar van Bijsterveld 10 jaar in dienst!

Elmar van Bijsterveld is 10 jaar in dienst bij ViS Detachering! In dit item nemen we je eerst graag tien jaar terug mee in de tijd: het kennismakingsgesprek tussen Elmar en Pieter-Bas. Elmar was aan de late kant voor het gesprek, dus belde Pieter-Bas hem. Elmar liet weten dat hij met autopech langs de kant van de weg stond en zodoende stapten Pieter-Bas en Gijs in de auto om Elmar te hulp te schieten. Deze bijzondere eerste kennismaking staat bij de heren in het geheugen gegrift.

Dit was de eerste ontmoeting en een zeer succesvolle samenwerking volgde. Elmar is zijn ViS-carrière gestart bij de gemeente Gouda in de functie van Projectleider. Inmiddels is hij al vanaf 2016 werkzaam bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, waar hij uiteenlopende projecten onder zijn hoede neemt.

Afgelopen dinsdag hebben wij Elmar bij ons op kantoor in Reeuwijk uitgenodigd om dit hoogtepunt met elkaar te vieren onder het genot van een lunch. Uiteraard was dit ook het ideale moment om het cadeau aan Elmar te overhandigen.

Wij willen Elmar graag nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet en toewijding en kijken uit naar onze verdere samenwerking!