Eerste ViS Online Kennissessies een succes!

Aangezien we voorlopig nog niet bij elkaar kunnen komen voor de ViS-kennissessies op kantoor én we toch kennis met elkaar willen blijven delen, hebben we besloten onze najaarseditie digitaal te houden. Op 22 en 24 september hebben ViS-professionals Marnix Scholman en Jean de Vries hun verhaal bij ViS op kantoor voor de camera gegeven. Het was even wennen, maar beide hebben een interessante presentatie gegeven met veel interactie over de chat.

Kennissessie Marnix Scholman

Marnix Scholman heeft 22 september een webinar gehouden over: ’Binnenstedelijk Bouwen in Hoge Dichtheden: een zegen, een noodzaak of toch maar niet doen?’. Marnix zijn presentatie is opgenomen en kan terug worden bekeken op de video hieronder.

Kennissessie Jean de Vries

Op 24 september nam Jean de Vries het woord voor de camera en gaf een webinar over: ‘Een brug Slaan tussen Opdrachtgever en Aannemer: UAV-gc in de praktijk. Jean behandelde als praktijkvoorbeeld De Prins Clausbrug in zijn presentatie. Het project waar hij via het Ingenieursbureau Drechtsteden bij betrokken is. Hieronder de video over de brug.