Een sportief en gezellig ViS Nieuwjaarsevent 2020


Op zaterdag 11 januari kwamen alle ViSsers met partners en kinderen naar De Uithof in Den Haag om het nieuwe jaar met ViS Detachering in te luiden. De dag begon met een welkomstwoord en een lekkere lunch, zodat we genoeg energie hadden voor de sportieve activiteiten die volgden. Van te voren had iedereen zijn voorkeuren doorgeven voor de twee rondes activiteiten. De activiteiten bestonden uit: skiles, snowboardles, vrij skiën of snowboarden, schaatsen, lasergamen en karten.

Op de sneeuwbaan waren er speciale ski- en snowboardlessen voor ViS-medewerkers en hun kinderen. Menig ViSser waagde zich eraan om voor het eerst op een snowboard of de ski’s te gaan staan. Voor het schaatsen was de funrink voor ViS beschikbaar en met de schaatshulpjes in de vorm van een zeehond of pinguïn konden ook de allerkleinsten kennis maken met schaatsen. Tijdens het karten en lasergamen streden gezinnen en ViS collega’s met veel plezier tegen elkaar.

Na alle activiteiten kwamen we weer bijeen in het SkiCafé voor een glaasje glühwein of warme chocolademelk. Tijdens deze gezellige borrel kwam een goochelaar diverse trucs laten zien.

Onze medewerkers gingen niet met lege handen naar huis. Ook dit jaar ontvingen ze weer ons ViS-pakket om thuis van te kunnen genieten. Het was leuk om iedereen weer te zien en van de sportieve kant mee te maken.