Een geheim bonus ViS-event

 

Bij ViS Detachering staat persoonlijk contact met onze medewerkers centraal. Wij organiseren regelmatig ‘ViS-events’, denk hierbij aan de ViS-nieuwjaarsborrel, de Kennissessies, het ViS-zomerevent of onze InterViSies. Ditmaal wilden wij onze medewerkers verrassen met een geheim bonus ViS-event. Om erachter te komen waar wij met ViS op zaterdag 24 september 2022 naartoe gaan, diende er een heuse speurtocht afgelegd te worden.

Het raadsel

Het eerste onderdeel van de speurtocht bestond uit een raadsel. Via de hints en opdrachten die te vinden waren op de pagina was het mogelijk om erachter te komen waar we op 24 september naartoe gaan. De meest actieve speurders ontvingen een puzzelstukje. De ingestuurde foto’s van deze stukjes hebben wij gebundeld in een collage, dit was wederom een aanwijzing naar de locatie.

Met het juiste antwoord op het raadsel en de aanwijzing in de collage werd er meer en meer duidelijk: ViS Detachering gaat op zaterdag 24 september 2022 naar de Floriade!

Bekijk de bovenstaande video om erachter te komen wat de oplossing van het raadsel was. Wil jij binnenkort ook een uitnodiging ontvangen voor één van de ViS-events? Bekijk dan hier onze vacatures.