Denise 5 jaar in dienst bij ViS!

Vandaag werkt Denise 5 jaar voor ViS Detachering en hebben we haar in het zonnetje gezet met een gezellige lunch en een kado voor haar en haar gezin.

Op 5 januari 2015 opende Denise de deuren van de Fokkerstraat 16 voor haar eerste dag bij ViS Detachering. “Ik kende Stephan al vanuit mijn vorige baan, maar toch blijft een eerste dag altijd spannend.”, vertelt Denise. Ze ervaarde haar eerste dag direct als erg leuk en voelde zich meteen vertrouwd met het team. Denise kwam binnen op de afdeling Commerciële Ondersteuning en kon zich gelijk bezig houden met het inplannen van afspraken, contracten opmaken en versturen en andere administratieve handelingen.

Na een paar jaar ontstond de behoefte voor een coördinerende rol voor de afdeling en gezien de ruime ervaring van Denise, was deze rol op haar lijf geschreven. Vanaf de zomer in 2018 is Denise aan de slag gegaan als Coördinator. In haar nieuwe rol kreeg ze de uitdaging om de administratie van ViS te digitaliseren. Inmiddels 1,5 jaar later heeft Denise een leuk team opgebouwd en is de digitalisering grotendeels een feit. Denise werkt nog steeds met veel plezier voor ViS en kijkt uit naar wat ViS haar nog in de toekomst te bieden heeft. Op naar de volgende 5 jaar!