Deelname ViS Detachering aan InfraTech 2017 een succes!

Na maanden van voorbereiding was het zover: De InfraTech 2017! Met meer dan 630 exposanten was de GWW-sector goed vertegenwoordigd in de 6 hallen van de Ahoy Rotterdam. Met ruim 21.000 bezoekers bereikte de 12e editie van de vakbeurs een recordaantal. Ook bij de stand van ViS Detachering merkten we dat de markt aantrekt.

ViS team InfraTech 2017
Het ViS-team InfraTech 2017

ViStastisch!

We waren blij verrast met het aantal bekende en nieuwe gezichten dat we in de stand hebben mogen ontvangen. We kletsten bij met (oud) medewerkers en (oud) opdrachtgevers, maar maakten ook kennis met verse ViS. We hebben menig techneut een technische uitdaging voorgeschoteld, wat vaak leidde tot interessante gesprekken. Ook de koffiekunsten van Pieter-Bas, Stephan en Didi waren een goede ijsbreker om het gesprek te starten. Onder het genot van onze vers gezette koffie en Goudse siroopwafelen wisselden we van gedachte met medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Onze kwaliteitskoffie droeg bij aan kwaliteitsgesprekken.

InfraTech 2017: Slim Verbinden

InfraTech Slim verbinden bout en moer spel ViS Detachering
Technische uitdaging

We constateren dat de markt positief verandert: er is steeds meer behoefte aan technisch geschoold personeel. Opdrachtgevers geven aan steeds op zoek te zijn naar technisch talent en weten ons hiervoor te benaderen. Ook kandidaten kiezen steeds vaker voor de persoonlijke benadering van ViS. Ben je op zoek naar een (tijdelijke) aanvulling op jouw team? Onze adviseurs sparren graag met je over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Of ben je benieuwd welke kansen er liggen in de markt voor jou? Neem contact met ons op en we gaan met jouw wensen aan de slag.

Follow-up

Deze week zullen wij onze agenda volledig toewijden aan het opvolgen van de contacten die we op de InfraTech hebben opgedaan. We willen iedereen bedanken die interesse heeft getoond in ons of bij onze stand langs is geweest. Mede dankzij jullie was de vakbeurs een groot succes! We vinden het erg waardevol om vier dagen lang eens fysiek bij te praten en kennis te maken met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Uiteraard zijn we in 2019 weer te vinden op de InfraTech.

(Online) Verbinden

Kun je niet wachten tot de InfraTech 2019? Mis geen moment van ViS Detachering en volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter. Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van de beurs? Uiteraard kun je ons ook bereiken via de bekende gegevens: info@visdetachering.nl of 0182-820250.