De 7 voordelen van detachering

7 voordelen van detacheringDe economie trekt weliswaar aan, maar er is meer werk dan bedrijven aankunnen. Voor deze bedrijven kan detachering een uitkomst zijn. Detachering is namelijk niet alleen bedoeld voor het invullen van tijdelijke vacatures, zoals vervanging vanwege zwangerschapsverlof of ziekte. Juist in deze krappe arbeidsmarkt willen veel bedrijven via ViS Detachering ervaren bouwkundige en civieltechnische professionals werven. Samenwerken met een detacheerder bespaart organisaties namelijk veel tijd in hun zoektocht naar deskundig personeel. Maar wat levert het jou als werknemer op?

 1. Ervaring opdoen bij verschillende organisaties


  Als gedetacheerde bij ViS Detachering krijg je de kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en volwaardig aan projecten mee te werken. Op deze manier doe je in relatief korte tijd veel ervaring op in verschillende (bedrijfs)culturen.

 2. Detachering geeft zekerheid 


  Detacheren is niet hetzelfde als uitzenden. Wanneer je gedetacheerd wordt via ViS Detachering, zijn wij namelijk jouw werkgever. Je hebt met ons een contract en wij lenen jou vervolgens uit aan een opdrachtgever. Hierbij heeft je contract vaak de duur van het project waar je aan gaat werken, waarbij je ook een opzegtermijn hebt. Zo heb je als gedetacheerde veel van dezelfde zekerheden die je bij een vaste baan ook hebt. Na afloop van een project proberen wij ervoor te zorgen dat je direct aan de slag kunt bij een andere opdracht. Ook een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

 3. Vergroot je netwerk 


  Door detachering kom je met veel verschillende professionals in aanraking, waardoor je jouw netwerk razendsnel uitbreidt. Bij ViS Detachering vinden wij het belangrijk om actief aan dit netwerk bij te dragen en om kennisuitwisseling te faciliteren. Door het organiseren van interactieve kennissessies en bijeenkomsten geven we al onze ViS’ers de kans om hun netwerk te vergroten en kennis te delen.

 4. (Bijna) alle vacatures binnen handbereik


  Bij sommige organisaties is het lastig om op eigen houtje binnen te komen. Dankzij onze goede relaties en ons grote netwerk kunnen wij jou aan een baan helpen bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Organisaties waar jij zelf niet aan had gedacht, of waarvan je nooit had verwacht er daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Daarnaast staan niet alle vacatures van opdrachtgevers online omdat ze bijvoorbeeld alleen via ViS worden aangeboden en/of om een tijdelijke functie gaan.

 5. Houd de regie over jouw loopbaanontwikkeling

  In een vaste baan kun je jouw carrière zelf richting geven en te allen tijde besluiten om het over een andere boeg te gooien. Wanneer je als gedetacheerde werkt, is dit zelfs nog iets makkelijker. Bij ViS Detachering houd je namelijk altijd zelf de regie over jouw loopbaan. Je bepaalt zelf wat je zoekt in een baan en geeft dit aan bij je adviseur. Hij gaat dan op zoek naar de baan die bij jouw ambities past, of stuurt je huidige functie zo bij dat jij jouw ambities waar kunt maken . Zo zorgen wij ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen, terwijl jij je in de tussentijd gewoon kunt blijven focussen op je huidige baan.

 6. Persoonlijke begeleiding 


  Persoonlijke begeleiding heeft voor ons een hoge prioriteit. Jouw wensen en ambities staan bij ViS Detachering centraal. Het belangrijkst vinden wij dat jij uiteindelijk de droombaan vindt waarin jij je goed kunt ontwikkelen. Wil je toch liever een andere kant op met jouw carrière? Dan bekijken we gewoon opnieuw wat het beste bij jou past.

 7. Flexibiliteit 


  Voldoet een project of organisatie niet aan jouw verwachtingen? Dan bespreken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van jouw wensen en ambities gaan we op zoek naar een project die beter aansluit, zodat jij elke dag met plezier naar je werk gaat.

Kennismaken

Nieuwsgierig naar ons geworden en behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250. We maken graag kennis met je. Liever zelf eens kijken welke carrièremogelijkheden we hebben? Bekijk dan eens onze vacatures. Wil je liever nog geen kennismaken, maar wel wekelijks onze vacatures ontvangen? Maak dan een job alert aan.