De 15 van ViS: wandelen voor het goede doel met Roland, Gertjan en Arie

Twee weken geleden zijn we van start gegaan met De 15 van ViS en met succes! Onze ViS-professionals hebben al de nodige kilometers in de benen en daarmee al flink wat punten binnen gehaald. De punten worden aan het einde van deze maand omgezet naar een donatie aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Onze ViS-professionals delen graag hun ervaringen over De 15 van ViS met jou!

Roland Tomeï is via ViS Detachering werkzaam bij het Rijksvastgoedbedrijf als Projectleider. Hij heeft al aardig wat punten bij elkaar gelopen en bevindt zich in de top 5 van onze ommetjes-ranglijst. Roland: “Als Projectleider ben je altijd op zoek naar win-win mogelijkheden en dit is daar een goed voorbeeld van. Ik maakte elke dag al een ommetje, bijvoorbeeld naar de supermarkt. De 15 van ViS heeft mij gemotiveerd in de ochtend nog een extra ommetje te maken. Vooral de ochtendwandeling voor 09:00 uur ervaar ik als zeer verfrissend, een echte boost van de dag! Dat je met het lopen van een ommetje voor 09:00 uur nog extra punten scoort voor het goede doel is helemaal mooi meegenomen.”

Gertjan Smits heeft ons laten weten fan te zijn van het initiatief De 15 van ViS, waarbij een activiteit en een goed doel gecombineerd worden. Gertjan is via ViS Detachering werkzaam bij het Ingenieursbureau Drechtsteden als Projectleider / Ontwerpleider. Ook Gertjan staat in de top 5 en vertelt: “Simpelweg iets doneren aan het goede doel is natuurlijk al prima, maar op deze manier word je ook gestimuleerd om aan jouw eigen gezondheid te werken en dat is natuurlijk nog beter. Door De 15 van ViS word ik elke dag uitgedaagd om een ommetje te gaan maken, mede doordat je jouw ‘loopreeks’ in stand wilt houden. Als buitenmens en buitensporter geeft wandelen mij rust in mijn hoofd, het geeft reflectie en het stimuleert het denken in (creatieve) oplossingen.”

Arie Boekee staat al geruime tijd bovenaan de ranglijst en is via ViS Detachering werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam als Project- en Procesmanager. Arie: “Dat bewegen gezond is voor hoofd en lichaam weet ik al vele jaren. Juist bij het niet of minder bewegen of sporten merk ik dat mijn energie en helderheid in het werk afnemen. Het bewegen en een teamgevoel gun je toch iedereen? Daarom vind ik het een mooi initiatief dat ViS met De 15 van ViS de verdiende punten om gaat zetten in een donatie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Als je als jeugdige de gelegenheid krijgt om te sporten, dan is de kans groot dat het blijvend is en een onderdeel van je levensstijl wordt.

Voor mij persoonlijk is het slechts een kleine inspanning. Namelijk het aanzetten van de app als ik een wandeling maak. ’s Morgens maak ik altijd een wandeling met de hond en als het enigszins kan maak ik tussen de middag een lunchwandeling. Het mooiste zou zijn dat alle ViS-professionals ook echt van het wandelen kunnen genieten en zo het persoonlijk maximaal haalbare punten eruit kunnen halen. Met z’n allen kunnen we dan zorgen voor een mooie donatie.”

Wij wensen onze medewerkers nog veel wandelplezier toe en hopen op een mooie opbrengst voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.