Dag van de duurzaamheid

Vandaag, 10 oktober, is de dag van de duurzaamheid. Op deze dag staan we stil (of eigenlijk fietsen we) bij wat we kunnen bijdragen om meer duurzaamheid te stimuleren.

vis-1Fietsend te werk

Bij ViS Detachering dragen we graag ook ons steentje bij aan de duurzaamheid. Met onze zit/sta bureaus en deskbikes van Worktrainer zorgen wij ervoor dat we aan onze gezondheid werken, terwijl we op kantoor aan het werk zijn. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je fitter wordt en dit komt de productiviteit ten goede.

Kleine moeite, groot effect voor duurzaamheid

Naast onze lichamelijke duurzaamheid, zijn we ook bezig met materiële duurzaamheid. Zo recyclen we de Nespresso cupjes, printen we standaard zwart-wit dubbelzijdig en stimuleren we om zo zuinig mogelijk te rijden, waar mogelijk met elektrische auto’s. Zo zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om duurzaamheid te waarborgen.

Wat is jouw bijdrage aan de duurzaamheid?

Meer ViS?

Op onze homepage vind je meer informatie over ViS Detachering en onze werkzaamheden. Neem ook eens een kijkje op onze vacaturepagina voor interessante vacatures. Nieuwsgierig geworden naar onze adviseurs en medewerkers? Wij stellen ons graag aan je voor en helpen je graag verder.