Dag van de Bouw 2019

 

Aankomende zaterdag is er weer een Dag van de Bouw! De Dag van de Bouw is een open dag, waarbij je allerlei projecten mag bezoeken en van dichtbij bekijken. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd. Op deze dag kan je ervaren hoe creatief, vakkundig en uitdagend het werk in de bouw en infra is. Kom ook langs en ervaar wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van woningen, gebouwen, sportcomplexen, ziekenhuizen, wegen, sluizen, tunnels en bruggen.

Ga bijvoorbeeld naar de Coolsingel in Rotterdam en bestraat je eigen stukje Coolsingel met natuursteen. Rij mee met een elektrisch treintje langs de deelnemende bouwprojecten in Amsterdam Zuidas en bekijk het toekomstige station Zuid met een Virtual Reality-bril. Of ga de Nieuwe Driemanspolder bij Zoetermeer bekijken dat in 2020 een natuur en recreatiegebied gaat worden en bij extreme regenval zal worden gebruikt voor waterberging.

Op de website dagvandebouw.nl kan je alle 143 deelnemende projecten bekijken en kijken of er iets bij jou in de buurt is.

Wil jij ook aan dit soort leuke projecten werken? Bekijk onze vacatures.