BBQ met genoeg vlees (en een beetje ViS)!

Op donderdag 9 juli wilden wij graag vanwege de opening van ons nieuwe kantoor onze opdrachtgevers en (oud)collega’s de nieuwe locatie laten zien. Dit hebben we gecombineerd met een heerlijke zomerse barbecue.

ViS BBQ

Zowel ViS als vlees lag op de BBQ, maar natuurlijk was ook vegetarisch eten ruimschoots voorhanden. Vanaf half vijf stroomden de gasten binnen die met een verfrissing en de kleinere amuses van de BBQ werden ontvangen. Deze prima lekkernijen werden verzorgd door ‘Chateaubriand’ waar ViS al jaren erg goede ervaringen mee heeft.

Nieuwe locatie ingewijd

Rond half zes heette Gijs van Ierssel iedereen van harte welkom en met een hartelijk applaus was de nieuwe locatie officieel ingewijd. Onder het genot van een hapje en een drankje had iedereen weer een mogelijkheid om elkaar weer eens langer te spreken. “Het was goed om veel bekende gezichten weer te zien, want veel oud-medewerkers zie je niet met grote regelmaat, ook al spreek je ze wel”, aldus Gijs van Ierssel. “Met name voor veel opdrachtgevers was het leuk om ook onze werkplek eens mee te maken. Natuurlijk komen wij bij hen geregeld over de vloer, maar andersom is dat een stuk minder vaak het geval.”

Barbecue ViS Detachering 2015

Geslaagde avond

Door de drukte werd het weer duidelijk dat ViS in het afgelopen jaar een gezonde groei heeft gerealiseerd. Het was een zeer geslaagde avond en rond half 11 zijn ook de laatste gasten richting huis vertrokken. Het was erg leuk om deze grote groep collega’s, “oude“ collega’s en opdrachtgevers te zien die de moeite hadden genomen om zelfs vanuit Brabant, Drenthe en Overijssel naar onze mooie nieuwe vestiging te Reeuwijk af te reizen. Wij vonden het een zeer geslaagde BBQ en zien uit naar de volgende editie!