Aanbesteding gemeenten Leiden en Oegstgeest gewonnen door ViS Detachering!

ViS Detachering heeft de aanbesteding van de gemeenten Leiden en Oegstgeest gewonnen. Het betreft een samenwerking voor de externe inhuur van de functies Projectcoördinator en Civieltechnisch Medewerker. Middels deze raamovereenkomst heeft ViS samen met vier andere partijen de mogelijkheid om exclusief voor invulling van deze functies te verzorgen.

Voortzetting van de samenwerking door de aanbesteding

ViS Detachering heeft al een goede relatie opgebouwd met de Gemeente Leiden. Diverse medewerkers van ViS zijn daar aan de slag op het gebied van projectleiding, werkvoorbereiding, directievoering en toezicht. Wij zijn dan ook erg blij met de gunning aan ViS Detachering. Dit betekent dat wij deze samenwerking kunnen voortzetten en sluit aan bij de wens van de opdrachtgever die streeft naar een professionele samenwerking met haar contractpartners. Het raamcontract heeft een looptijd van vier jaar en gaat per 1 augustus 2017 in.

Ingenieurs van de gemeente Leiden - opdrachtgever van ViS Detachering. ViS Detachering heeft de aanbesteding van de Gemeente Leiden en Oegstgeest gewonnen.
Bron foto: Buro JP

Gemeente Leiden

Binnen de gemeente wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid. De komende jaren worden bij het Projectbureau en team Stadsingenieurs diverse infrastructurele projecten gestart waaronder de Leidse Ring Noord, maar ook tal van andere projecten zoals nieuwe parkeergarages, slimme doorrijdroutes en goede, veilige looproutes en fietspaden. Vanuit cluster Beheer ontstaat ook de behoefte van externe inhuur op de werkvoorbereiding, directievoering en toezicht om de openbare ruimte van de stad te beheren en onderhouden.

Gemeente Oegstgeest

Het team Beheer en Onderhoud en cluster Projecten zet een flexibele schil van externe inhuurkrachten in voor de extra capaciteit die nodig is. Dit betreft diverse projecten die integraal en multidisciplinair van aard zijn. Voorbeelden hiervan zijn reconstructies, vervanging in de openbare ruimte en het bouwrijp en woonrijp maken van gebieden ten behoeve van de aanleg van nieuwbouwwijken.

ViS Detachering

Wij zijn een specialistisch, flexibel en onafhankelijk bureau in de wereld van detachering. Ons bureau legt zich volledig toe op het projectmatig inzetten van specialistisch technisch personeel binnen de Civiele Techniek en Bouwkunde. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel.

Vacatures en ontact

Doorlopend zijn wij voor de Gemeente Leiden op zoek naar een Civieltechnisch Medewerker en een Projectcoördinator. Benieuwd naar wie onze andere opdrachtgevers zijn? Lees er meer over op onze pagina opdrachtgevers. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250.