7-8 oktober Dag van de Openbare Ruimte

Dag van de Openbare Ruimte

Dag van de openbare ruimteDe Dag van de Openbare Ruimte vindt op woensdag 7 en donderdag 8 oktober in Houten plaats. Dit is de grootste Nederlandse vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de openbare ruimte.

Wat is er te vinden?

Op deze beurs zijn alle producten en diensten te vinden. Hierbij kun je denken aan spelen in de openbare ruimte en oplossingen met betrekking tot lichtvervuiling. Ook het thema van groen in het scheppen van een aangename buitenruimte om te recreëren komt terug op de vakbeurs.

Ook straatmeubilair is onmisbaar, evenals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bestratingen. Voor advies over de indeling van de openbare ruimte of slimme en praktische oplossingen voor vraagstukken over de openbare ruimte kun je terecht bij diverse advies- en architectenbureaus die gespecialiseerd zijn in landschapsarchitectuur & ontwerp en advies & beheer.

ViS is aanwezig, jij ook?

De adviseurs van ViS zullen ook een kijkje gaan nemen op de Dag van de Openbare Ruimte om op de hoogte te blijven van alle laatste trends en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

bron: www.openbareruimte.nl