10 jaar ViS

Vandaag bestaat ViS Detachering exact 10 jaar. Gijs van Ierssel en Pieter – Bas Slee hebben op 22 december 2005 officieel ViS Detachering opgericht. De naam ViS is afgeleid van de eerste letters van de achternamen van Gijs van Ierssel (V,i) en Pieter-Bas Slee (S). 

Ontstaan ViS Detachering

ViS pakt het anders aan, dat is de visie. Bij eerdere werkgevers merkten
Gijs en Pieter-Bas dat er geen ruimte was om kandidaten te benaderen op de manier waarop zij dat wilden. Daarom is en blijft de benadering vanuit de kandidaat de basis van ViS.

Slogan ViS Detachering: "Toewijding is onze techniek"
Slogan ViS Detachering: “Toewijding is onze techniek”

De eerste jaren luidde de visie ‘persoonlijk anders’, later is deze gewijzigd in ‘Toewijding is onze Techniek’, welke nog beter aansluit bij dit perspectief.

Adviseurs met verstand van de techniek en persoonlijke betrokkenheid met onze mensen, dat is waar ViS voor staat.
ViS heeft niet het streven een grote detacheerder te willen zijn, zodat we dicht bij onze filosofie kunnen blijven. We blijven persoonlijk en richten ons op een samenwerking op basis van vertrouwen met zowel klanten als kandidaten.

10 jaar ViS

In 10 jaar tijd zijn we rustig, behoudend en op een gezonde wijze gegroeid. Inmiddels bestaat het interne team uit drie Adviseurs en drie Commerciële Ondersteuners en 60 gedetacheerde werknemers door het hele land. Wij verwachten de komende jaren onze werkwijze net zo succesvol voort te kunnen zetten als de afgelopen 10 jaar.